Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за тракане????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за тракане????

Здравейте колеги!
    Имам алфа 155 1.7 с КЛИМАТИК, който не работи от както съм я купил (не знам какъв е проблема, но смятам на пролет да го реша...)
    Въпроса ми е следният: когато не съм карал колата да кажем 1-2 дни като подам на контакт ми се появява един много странен звук...цък,цък,цък от към жабката след което като минат няколко секунди спира и вече при всяко следващо палене на колата почти не чука. Също така понеже съм с климатик имам и едно копче за въздуха да върти в копето (поне така ми казаха) като го натисна и пусна парното пак започва да цъка само че имам чувството че звука идва от моторчето за парното(все едно някъде опира.... появява се и изчезва, но по принцип е почти постояно). Дали има връзка между двата вида звук? Каква може да е причината и как се решава този проблем.
    sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Тва откъм жабката е клапата за външния въздух - всеки собственик на 155 май рано или късно стига до тоя неприятен въпрос. Мойта я чакам всеки момент, предвид статистиката
    Last edited by bass; d.m.y г., 09:24.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

този шум и при мен се чува в момента, в който включа на контакт. при по студено време се получава при мен.
      Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
      Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
      Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

В раздела за 164 има тема в която са описани доста ядове с тези симптоми на климатроника .
        Иначе колегата bass ти е дал кратък и ясен отговор
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Благодаря ви колеги!!
          Намерих теми и се запознах "изцяло" с проблема.
          Всичко добро!!
          sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

Working...
          X